4 lära-gå-vagnar för 2019

30 mars 2019

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Åhléns och Lekmer.se.

Bebisar utvecklas i en rasande fart, och lär sig förr eller senare att gå på egen hand, men det skadar väl knappast att utmana dem lite?

Faktum är att en lära-gå-vagn kan hjälpa barnets muskelutveckling, och på så vis skynda på processen till de första stapplande stegen utan support.

Lära-gå-vagnen är förutom ett användbart verktyg även en riktig klassiker i barnrummet, de är ju så otroligt fina!

1. BRIO, klassikern

BRIOs klassiska lära-gå-vagn i svart

BRIOs klassiska lära gå vagn har funnits med i många år, och lär hänga med i många till. Med gummihjul, justerbara bromsar och ett ställbart handtag passar den barn på alla nivåer.

Sen skadar det ju inte att den är miljömärkt heller!

2. MICKI

MICKI lära-gå-vagn

MICKIs lära-gå-vagn är väldigt lik BRIOs i utformningen, men har en modernare färgsättning. Pastellfärgerna på den vita basen tillsammans med det leende ansiktet i fram gör att man blir glad bara av att titta på den!

3. KidKraft - amerikansk extravagans

En maxad lära-gå-vagn från KidKraft

Med inbyggd xylofon, en spårbana med figurer, klosspussel, och snurrbara kuber kan den här lära-gå-vagnen från KidKraft nästan verka för mycket. Men amerikanerna är ju knappast kända för att vara modesta.

En sak är säker, med den här vagnen blir man coolast på stället!

4. Hobie & Bear, en vandrande verkstad

Hobie & Bear Lära-gå-vagn

Att släpa runt på en tung verktygslåda kan vara jobbigt för en liten knate på 1 år. Därför har Hobie & Bear tagit fram den här lära-gå-vagnen med skruvstäd och plats för alla verktyg.

Perfekt för alla små aspirerande snickare där ute!

På familjeklivet hittar du de bästa tipsen för ditt nya tillskott till familjen - barnvagnar, bebiskläder och allt annat smått och gott.