Cartoon drawing of different child toys and accessories on a teal background.

Bästa pulkan till vintern 2022

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Jollyroom.

Pulkan är den stora klassikern bland vinterleksaker. Den passar allt från de allra minsta barnen till lite större barn. En pulka är även praktisk då den kan utnyttjas för att släpa barnet i på vintern. Perfekt! Att de kommer i alla möjliga färger och former gör även att man kan se till att vara helt unik i pulkabacken.

Vi har kammat årets utbud, och skriver om våra favoritpulkor för vintern 2019/2020.

STIGA Pacer Pulka med reflex, se fler detaljer här

STIGA har ett brett utbud av sportartiklar för utom- och inomhuslek med klassiker som Snowracer och bordshockeyspelet Play Off. Även STIGA-pulkan är en klassiker som än idag är omåttligt populär. Här är en snygg lila pulka från STIGA med praktisk reflex i bak.

Rekommenderad ålder: Från 3 år
Mått: 89 x 44,5 x 17 cm
Material: Plast

Stiga

SnowPower pulka med broms, se fler detaljer här

Susa nerför backen i full fart med denna roliga pulka från STIGA som är en blandning mellan en pulka och snowracer. Den har samma utformning som en pulka men med ratt och broms. Även denna modell har reflexdetaljer för bättre synlighet.

– Tillverkad i slitstark plast
– Starkt dragsnöre fram
– Passar barn från 3 år

STIGA - Steering sled

STIGA Babypulka Cruiser Rosa, se fler detaljer här

STIGA gör även de här fina babypulkorna som gör det möjligt för de minsta barnen att följa med ut i snön utan att bli burna. En fin babypulka med säkerhetsbälte, dragsnöre och sittdyna för en bekväm åktur!

Rekommenderad ålder: Från 0 – 3 år
Material: Plast

STIGA baby

Provat "Baby Present Generatorn"?💫

Hur gammal är din knodd? 😍👶

log

0-5 månader

På familjeklivet hittar du de bästa tipsen för ditt nya tillskott till familjen - barnvagnar, bebiskläder och allt annat smått och gott.