Cartoon drawing of different child toys and accessories on a teal background.

Den bästa snowracern och häftigaste snösparkcykeln till vintern 2019/2020

lVill man ha lite mer fart och racingkänsla än med en pulka så är en snowracer ett roligt alternativ. De erbjuder mer kontroll och går ofta lite fortare, vilket gör dem lämpliga för lite äldre barn.

Uppdatering: Nu har vi även lagt till häftiga snösparkcyklar, eller snökickbikes, i listan. De erbjuder en helt ny upplevelse då man kan utnyttja hela kropsvikten till att styra kickbiken från stående position. Den stående positionen gör att de är lämpliga för ännu lite äldre barn.

STIGA Snowracer Iconic

Stiga Snowracer Iconic är den klassiska snowracern med robust konstruktion och en bra, stabil broms. Snowracern har en styrfjäder för en säker färd i backen.

Rekommenderad ålder: Från 5 år
Material: Plast och stål

STIGA Snowracer Iconic

STIGA SX Color Pro Snowracer, Grön

STIGA SX Color Pro Snowracer, Grön är en snowracer med egenskaper utöver det vanliga! Den har ett längre och större säte för att exempelvis föräldrar ska kunna åka med sitt barn. Den har en robust ram och stötdämpare i styrskidan. Skidorna är formade för att göra styrningen enkel och ratten har en greppvänlig yta. Vinterleken kan börja!

Rekommenderad ålder: Från 7 år
Material: Plast och stål

STIGA SX Color Pro Snowracer, Grön

STIGA Snowracer Curve Ultimate Pro

Stiga Snowracer Curve Ultimate Pro låter dig åka ner i backen i hög fart, väl kontrollerat av snowracerns Curve Ski System. Ultimate Pro är designad för de barn som älskar hög fart och action. Robust stålram, Curve-system och säte utformat för hög komfort.

Rekommenderad ålder: Från 5 år
Material: Plast och stål

STIGA Snowracer Curve

STIGA Snow Kick

Med nya STIGA Snow Kick får du en helt ny och unik upplevelse tack vare att du står väldigt nära snön. Tillsammans med aktiv framskida ger det här en otrolig racingkänsla i backen!
Maxvikt: 50 kg
Material: Plast/metall

STIGA Snow Kick (Grön)

Provat "Baby Present Generatorn"?💫

Hur gammal är din knodd? 😍👶

log

0-5 månader

På familjeklivet hittar du de bästa tipsen för ditt nya tillskott till familjen - barnvagnar, bebiskläder och allt annat smått och gott.