Den bästa snowracern och häftigaste snösparkcykeln till vintern 2019/2020

20 oktober 2019

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Jollyroom och Babyland.se.

Vill man ha lite mer fart och racingkänsla än med en pulka så är en snowracer ett roligt alternativ. De erbjuder mer kontroll och går ofta lite fortare, vilket gör dem lämpliga för lite äldre barn.

Uppdatering: Nu har vi även lagt till häftiga snösparkcyklar, eller snökickbikes, i listan. De erbjuder en helt ny upplevelse då man kan utnyttja hela kropsvikten till att styra kickbiken från stående position. Den stående positionen gör att de är lämpliga för ännu lite äldre barn.

STIGA Snowracer Classic

Stiga Snowracer Classic är den klassiska snowracern med robust konstruktion och en bra, stabil broms. Snowracern har en styrfjäder för en säker färd i backen.

Rekommenderad ålder: Från 5 år
Material: Plast och stål

STIGA Snowracer King Size GT

Snowracer King Size GT Vit är en snowracer med egenskaper utöver det vanliga! Den har ett längre och större säte för att exempelvis föräldrar ska kunna åka med sitt barn. Den har en robust ram och stötdämpare i styrskidan. Skidorna är formade för att göra styrningen enkel och ratten har en greppvänlig yta. Vinterleken kan börja!

Rekommenderad ålder: Från 5 år
Material: Plast och stål

STIGA Snowracer Curve Ultimate Pro, Röd

Stiga Snowracer Curve Ultimate Pro låter dig åka ner i backen i hög fart, väl kontrollerat av snowracerns Curve Ski System. Ultimate Pro är designad för de barn som älskar hög fart och action. Robust stålram, Curve-system och säte utformat för hög komfort.

Rekommenderad ålder: Från 5 år
Material: Plast och stål

STIGA Snow Kick Free

STIGA Snow Kick Free är designad för utförsåkning och maximalt kul för barnen. Styret är justerbat så att den kan användas av barn i flera åldrar, och plattan man står på är bred och lång för god balans, och har en extra beläggning för bättre fäste och säkerhet.

Rekommenderad ålder: Från 5 år
Material: Plast, med ram av metall
Maxvikt: 50 kg
Färg: Svart

STIGA Snow Kick Flex

STIGA Snow Kick Flex är en häftig snowkick med smart konstruktion. Snowkicken är tillverkad i fjäderlätt stål och den flexibla fotplattan dämpar stötar. Eftersom att den är lätt att fälla ihop kan du med enkelhet ta med den både till pulkabacken och på skidresan!

Rekommenderad ålder: Från 5 år
Vikt: 5 kg
Maxvikt: 100 kg
Material: Plast/metall
Färg: Vit/svart

STIGA SnowRide

Med nya SnowRider från STIGA får du en helt ny och unik upplevelse tack vare att du sitter väldigt nära snön. Tillsammans med aktiv framskida ger det här en otrolig racingkänsla i backen! SnowRider har ingen broms, utan du stannar den istället lätt genom att luta dig åt sidan eller sätta ner fötterna.

Rekommenderad ålder: Från 7 år
Maxvikt: 100 kg
Material: Plast/metall
Färg: Gul/svart

På familjeklivet hittar du de bästa tipsen för ditt nya tillskott till familjen - barnvagnar, bebiskläder och allt annat smått och gott.