Cartoon drawing of different child toys and accessories on a teal background.

Har Ni En Växande Familj? Ni Får Inte Missa Bugaboo Donkey 2 [Recension]

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bugaboo.

Vill du ha en barnvagn med gott om utrymme, eller planerar du för en större familj? Bugaboo Donkey 2 är en mono-barnvagn med ovanligt mycket förvaringsutrymme som enkelt förvandlas till en syskon- eller tvillingvagn.

Förvaring utan att kompromissa med smidigheten

Bugaboo Donkey 2 Mono är en barnvagn med många fiffiga funktioner. Den har massor med förvaringsutrymme tack vare sin praktiska sidobagagekorg. Sidokorgen kommer med ett praktiskt vattentåligt skydd, samt en dragkedja för att hålla nyfikna fingrar i styr.

Trots att vagnen har massor med förvaringsutrymme är den bara 60 cm bred, och är därmed smidig nog för att man fortfarande ska komma genom trånga passager och dörrar. Vagnen är enkel att manövrera och går utan problem att köra med en hand.

Fler smarta funktioner:

  • Utdragbar sufflett som skyddar mot väder och vind.
  • Bekväm fempunktssele som är enkel att justera.
  • Handtag som kan regleras i höjdled.
  • Slitstark klädsel som är vind-, vatten- och oljeavstötande.

Till en komplett vagn hör chassi med hjul, sitt- och liggdelsram med tillhörande bastyg och madrass, sufflett, sidobagagevagn med lock, förvaringskorg (under vagnen) samt regnskydd. Bilderna på vagnen nedan är från deras superfina Track collection, med detaljer av ljusgrå jersey.

Bugaboo Donkey 2 Duo Sit and stand double stroller

Enkel att justera eller utöka till syskon-/tvillingvagn

Med ett enkelt klick och med hjälp av endast en hand kan du smidigt byta position från framåtvänt till bakåtvänt läge på sittdelen. Sittdelen går också att ställa i tre olika positioner, från sittläge till viloläge.

Det som är unikt med Bugaboo Donkey 2 är att den enkelt kan förvandlas till en syskon- eller tvillingvagn genom att byta ut sidobagagekorgen till en extra sitt- eller liggdel. För att utöka vagnen till en syskon eller tvillingvagn tar du bort sidokorgen, fäller upp de tre vita flärparna på chassit, drar ut chassit och klickar i den extra sitt- eller liggdel. Lätt som en plätt! Observera att du måste köpa till duo chassit för att kunna göra detta.

Bugaboo Donkey 2 Duo Sit and stand double stroller

Vad är det för skillnad mellan Bugaboo Donkey 2 och Bugaboo Donkey?

Bugaboo Donkey 2 har samma grundfunktioner som sin föregångare Bugaboo Donkey men med följande uppgraderingar:

Stabilare chassi - Här märks det ganska stor skillnad, speciellt när vagnen fälls ut till en syskon-/tvillingvagn.

Punkteringsfria däck - Bugaboo Donkey 2 har däck som är fyllda med skum istället för luft, vilket gör att du slipper oroa dig över punktering eller att pumpa däcken. Fungerar utmärkt i lättare terräng, sand eller snö.

Fler färgval och slitstarkare material

Summering

Medan Bugaboo Donkey 2 är en perfekt vagn om du är ute efter mycket utrymme eller har en växande familj så är den inte den smidigaste att packa ner i bilen. För att få den så kompakt som möjligt ska du först ta bort sidokorgen och sitt-/liggdelen för att sedan fälla ihop den. Om du är på jakt efter en smidig barnvagn i sittläge som enkelt kan packas ner i bilen föreslår vi att du kikar på vår recension av Baby Jogger City Mini GT.

Fakta

Vagnens vikt: 13 kg

Maxvikt ligg/stilldel: 9kg/17 kg

Sidokorgens kapacitet: 28 liter/10 kg

Förvaringskorgens kapacitet: 28 liter/10 kg

Hopfälld: Längd 91 x Bredd 60 x Höjd 24 cm


Smarta tillbehör till din Bugaboo Donkey 2

Det finns massor med smarta tillbehör att köpa till din Bugaboo som förenklar din vardag och utökar vagnens funktionalitet.

En av de allra bästa tillbehören, enligt oss, är den här åkbrädan som gör att du till och med kan ha ett tredje barn med på barnvagnen. Den har ett praktiskt säte som är avtagbart så att barnet kan välja mellan att sitta eller stå. Lätt att installera (adapter behövs) och lika lätt att ta bort igen.

Bugaboo komfort ståbräda

Ett parasoll är ett bra komplement till suffletten för att skydda ditt barn mot solens farliga strålar. Bugaboo parasoll är lätt att positionera för att ge bästa skydd mot solen och har solskyddsfaktor SPF 50+. Det är enkelt att klicka fast på chassit och passar alla Bugaboo barnvagnar.

Bugaboo parasoll

Bugaboo Tray är en kombinerad mugghållare och bricka som underlättar vardagen med ditt barn. Den går att rotera så att den inte är i vägen när barnet ska komma i och ur vagnen.

BUGABOO FOX TRAY SNACKSBRICKA

Med den här mugghållaren blir det lättare att ta med en kaffe på promenaden eller att ha din babys favoritdryck nära till hands. Den fästs på barnvagnens handtag och passar alla Bugaboo barnvagnar. Hållaren passar flaskor och muggar upp till 500 ml.

Bugaboo Donkey 2 - Mugghållare

Med Bugaboo Smartphonehållare har du alltid din telefon nära till hands. Hållaren går att rotera, är enkel att montera och passar alla typer av smartphones. Telefonen skyddas av gummidetaljer som också gör att telefonen sitter på sin plats.

Bugaboo Donkey 2 - Smartphonehållare

Provat "Baby Present Generatorn"?💫

Hur gammal är din knodd? 😍👶

log

0-5 månader

På familjeklivet hittar du de bästa tipsen för ditt nya tillskott till familjen - barnvagnar, bebiskläder och allt annat smått och gott.