Cartoon drawing of different child toys and accessories on a teal background.

4 Elbilar Som Dina Barn Kommer Att Älska [2022]

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Jollyroom.

Om vi ska vara helt ärliga, bilar kan verkligen fascinera nästan alla. Även barn tycker om fordon, vare sig det är en liten bil man kan rulla och leka med eller att själv rulla i, vilket är anledningen till att elbilar för barn är så attraktiva. Körande elbilar är populära bland barn nuförtiden och att köra en lyxig och robust liten minibil är nu en spänning som du kan överföra till ditt barn i form av en liten kopia av din favoritresa (och tänk dig din knodd rullande i en liten minibil! 😍).

Låt oss kolla några av de bästa elbilar för barn 2022 (även ett fantastik julklappstips).

Volvo XC90 Kinetic Elbil, Svart

Volvo XC90 Kinetic Elbil, Svart
#populärast

Volvo XC90 ger utsökt körupplevelse och intern excellens, samt tillräckligt med utrymme för växande barn och alla deras tillhörigheter. Denna robusta svarta Volvo XC90 elektriska barnbil har stabilitet, fram- och bakljus samt dörrar och motorhuv som kan öppnas.

Volvos elektriska barnbil har ett "slow start"-system som gör att elbilens hastighet kan byggas upp successivt vilket gör det säkert om ditt barn är en racer.

Vårat föräldertest uppskattade att XC90 hade tillräckligt med utrymme för sitt barn och allt de behövde för att transportera. Om du ger den här till ditt barn kommer han/hon definitivt att bli helt överlycklig!

Mercedes Benz NZ 300SL Elbil, Röd

Mercedes Benz NZ 300SL Elbil, Röd
#billigast

Letar du efter en snygg barnbil? Då har du kommit rätt! Denna fantastiska lilla vintage Merca innehåller även backväxel, vilket eliminerar behovet av att gå och hämta bilen och vända den hela tiden när den blir instängd i en enkelriktad situation. Det coolaste är att föräldern har en fjärrkontroll som åsidosätter bilens reglage!

Bilen har en indikator som talar om när det är dags att ladda batteriet. Plastkroppen är mer hållbar än den ser ut och är riktigt solid och snyggt konstruerad. Vintage Mercedes 300sl åkbil för barn är ett fantastisk elbil för barn som man verkligen inte vill missa.

Den kostar även lite mindre än andra bilar, runt tusenlappen.

Volvo S90 Elbil, Svart

Volvo S90 Elbil, Svart
#smidigast

När du väl öppnar förardörren och tittar in är det tydligt att Volvo S90 ger allt unikt. Du som förälder kan själva köra bilen, stoppa den och rikta den åt vänster eller höger med fjärrkontrollen.

Denna elbil kan också köras av ditt barn, som använder en gaspedal och en växelspak för att åka fram och bak.

Vi är helt övertygade om att det kommer vara lika säkert som resten av hemmet för dina barn och den kommer verkligen vara populär i grannområdet!

Mercedes AMG GTR Elbil, Svart

Mercedes AMG GTR Elbil, Svart
#favoriten

Våran favorit, Mercedes Benz AMG GTR barnbil har ett enastående namn, en vacker lackfinish och en robust konstruktion. Den innehåller även funktionella huvud- och bakljus för belysningsnärvaro, samt en enkel operation med olika funktioner som musik och horn.

Den har kraftfulla dubbelmotorer för en entusiastisk körning och yttersta mysighet, halksäkra däck av högsta kvalitet och elegant acceleration för att förhindra oväntade rörelser och stopp, och en öppen och rymlig interiör med ett expansivt säte och bälte för högsta säkerhet och komfort.

Den drivs på batterier och kommer med en laddare för snabb laddning. Fjärrkontrollmekanismen garanterar barnens säkerhet när ni kan styra den själva.

Provat "Baby Present Generatorn"?💫

Hur gammal är din knodd? 😍👶

log

0-5 månader

På familjeklivet hittar du de bästa tipsen för ditt nya tillskott till familjen - barnvagnar, bebiskläder och allt annat smått och gott.