Cartoon drawing of different child toys and accessories on a teal background.

Framtidens barnvagn är här: Emmaljunga NXT90e eStroller

Emmaljunga NXT90e eStroller

Det kommer ständigt barnvagnar med nya fiffiga funktioner, men det är sällan det händer att de är lika futuristiska som Emmaljungas nyligen annonserade eStroller.

Emmaljunga NXT90e eStroller kommer med inbyggd eldrift på bakhjulen vilket gör att barnvagnspromenaden blir otroligt mycket smidigare, speciellt om du planerar att gå i ett område med mycket backar.

I uppförsbackar kickar elmotorerna igång och hjälper dig att putta barnvagnen till toppen utan att bli svettig, och i nedförsbackar agerar elmotorerna omvänt och ser till att barnvagnen håller ett lugnt och fint tempo så att du slipper slita och streta för att den inte ska fara iväg.

Om du tänker att det här med motorer låter farligt att sätta på en barnvagn så kan vi komma med lugnande besked. Elmotorerna är tillverkade av Bosch som är världsledande inom fältet, och eStroller är utrustad med en särskild säkerhetsfunktion. Om du tappar handtaget på barnvagnen kommer den att stanna helt efter någon meter, och du kan aldrig starta framåtdriften om du inte har händerna på handtaget. Med andra ord är den ännu säkrare än en vanlig barnvagn!

När du ställer ifrån dig barnvagnen kan du aktivera stöldskyddet, så att du slipper oroa dig för att någon ska stjäla din nya fina vagn.

Med den tillhörande appen kan du övervaka systeminformation och batteristatus på vagnen, och det finns till och med en USB-port på batteriet så att du kan hålla din mobiltelefon laddad medan du är ute med vagnen.

Det här låter ju jättebra, men hur köper jag vagnen?

NXT90e kommer börja i slutet av 2019, och finnas tillgänglig hos dina vanliga försäljare av Emmaljungas barnvagnar. Priset är dock inte känt vid det här laget.

Om du inte kan vänta, eller inte känner att du behöver den extra eldriften kan du alltid köpa Emmaljunga NXT90, alltså den klassiska varianten.

Provat "Baby Present Generatorn"?💫

Hur gammal är din knodd? 😍👶

log

0-5 månader

På familjeklivet hittar du de bästa tipsen för ditt nya tillskott till familjen - barnvagnar, bebiskläder och allt annat smått och gott.