Cartoon drawing of different child toys and accessories on a teal background.

Vilken GPS Klocka För Barn Är Bäst? [2022]

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Jollyroom.

"Vart är hon? Är hon vilse någonstans? Det värsta man kan vara med om" - vilken förälder som helst.

Vi kan alla erkänna att det är svårt för föräldrar att hålla ett öga på sina barn. Med vuxenlivets hektiska tempo hanterar vi väldigt mycket tid och anstränger oss för att vara delaktiga i barnens liv. Detta förvärras när barnen börjar skolan, söker lite självständighet och vill trivas med sina vänner. Det händer att dom springer iväg och är borta på kvällarna och man blir väldigt orolig som förälder och man har ingen aning om vart barnet är.

Ingen fara, det finns en lösning.

Lyckligtvis kan en GPS-tracker-klocka vara alternativet för att slippa all oro när du inte vet vart ditt barn är. Men är det verkligen värt det? Om ja, vilka är dom bästa GPS-klockor att ge ditt barn? Låt oss besvara detta!

Vad är en GPS-klocka för barn?

Först och främst måste vi gå igenom vad det är egentligen, högst troligt så fanns det inte sådan när du själv var ett barn.

Kortfattat: En GPS-klockan för barn är ett utmärkt sätt att ha koll på ditt barn som är för ungt för att äga en mobiltelefon.

Dessutom har klockan ett antal säkerhetsåtgärder för både föräldrar och barn. GPS-funktionen gör att föräldrar alltid kan förstå exakt var deras barn är. Den har säkerhetsåtgärder för ditt barn, såsom ett brådskande samtal och en panikbrytare (vi går igenom vad det är längre ner). Det ger också viktiga varningar och varningar för både föräldrar och barn.

Är GPS värt det?

Det är en sådan lättnad att veta att ditt barn alltid kan vara i kontakt med dig. Ditt barns GPS-klocka kan anslutas till din smartphone via Bluetooth, bye-bye, 2G eller 3G beroende på modell.

Om ditt barn går i någon skola eller på bio kan du alltid ringa eller SMSA ditt barn. Denna funktion är särskilt användbar om du är på ett affärsmöte och behöver förmedla ett budskap till ditt barn. Med GPS-funktionen kan du alltid veta om hen leker i den lokala parken eller på en skolcamping.

Efter alla dessa funktioner kan jag tydligt erkänna att:

"JA, GPS-KLOCKAN ÄR DEFINITIVT VÄRT DET!"

Dom 3 bästa GPS-klockorna för dina barn 2022

Vi har valt ut de tre bästa budgetvänliga GPS-klockorna för barn. Ta en titt!

North 13.5 GPS Watch Rosa

North 13.5 GPS-klocka, Rosa

Klockan ger information till din surfplatta eller telefon genom en GPS-signal, så vi kan se att räckvidden för denna klocka är obegränsad. Klockan fungerar även som en mobil så att du kan ringa ditt barn när som helst. Medan ditt barn å andra sidan kan ringa vilket som helst av de 10 nummer du sparar i det via en app.

CMME PlayTime GPS-klocka

Cmee Playtime
#favoriterna

En smartklocka som denna är idealisk för att öva innan du bestämmer dig för en riktig mobiltelefon. Klockan är enkel att använda och sätta på, vilket gör att den unge kan göra det själv. Baserat på hur klockan används kan batteriet hålla upp till fem dagars sömn innan det behöver laddas.

Xplora X5 Play GPS-klockor

Xplora X5 Play
#favoriterna

Du kan hålla kontakten med ditt barn med hjälp av en Xplora GPS-klocka med hjälp av meddelanden och röstmeddelanden. De 50 sparade kontakterna ska registreras av barnets vårdnadshavare. Du kan också ställa in "säkra zoner" som ger dig varningar när klockan går in eller ut. Det här är den coolaste och bästa funktionen hos denna klocka.

Provat "Baby Present Generatorn"?💫

Hur gammal är din knodd? 😍👶

log

0-5 månader

På familjeklivet hittar du de bästa tipsen för ditt nya tillskott till familjen - barnvagnar, bebiskläder och allt annat smått och gott.