Vad köper man för födelsedagspresent till en ettåring?

24 mars 2019

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Elodie Details, Babyshop.se, Babyland.se, Stor & Liten, Lekmer.se och Jollyroom.

Att gå på ettårskalas kan vara något av det roligaste som finns, men vad köper man egentligen för present till en liten krabat som fyller 1 år?

Här får du lite tips för att sätta igång tankarna.

Någonting fluffigt

Små barn kan lätt göra sig illa på hårda saker eller sätta småprylar i halsen. Att satsa på någonting mjukt och fluffigt är alltid en säker taktik.

Badcape

En badcape är en perfekt present till en liten ettåring. Den är enklare att klä på än en badrock, och kan även användas under längre tid när barnet växer. Sen skadar det ju inte att det finns otroligt söta badcapes, som den här med kaninöron.

Badcape - Mineral Green

Gosedjur

Att köpa ett gosedjur kanske kan ses som att ta den enkla vägen ut, men det kan faktiskt vara värt det. Tänk om just du är den som prickar in gosedjuret som barnet vårdar som sin bästa kompis och bär runt på varje dag de närmaste åren?

Teddykompaniet - Nalle Eddie

En klassisk nallebjörn går ju alltid hem, men själv tycker jag det är roligare med något mer speciellt - som den här jättefina bläckfisken

Odell Bläckfisk

Någonting praktiskt

Vill man vara föräldrarna mer behjälpliga kan man köpa någonting praktiskt till barnet som hjälper dem i vardagen.

Nattlampa

ZAZU Max Nattlampa

En rolig nattlampa kan göra underverk i ett barns sovrum. Försök hitta någon på ett roligt tema, som den här apan som lyser om magan och kan hänga runt lite vad som helst i rummet, eller den här kaninen som ger en väldigt fin belysning.

Mr Maria First Light

Lära-gå-vagn

Största fokuset när man är ett år kanske är att barnet ska lära sig gå. Om föräldrarna inte köpt en lära-gå-vagn än så är ettårsdagen ett perfekt tillfälle.

Micki - Lära Gå Vagn Senses

Tillverkaren Micki gör klassiska vagnar i glada avskalade pastellfärger.

Om gåvagnen redan finns i barnkammaren kan man köpa den roliga gåbilen Wheely Bug. Den kan barnet sparka runt på, och finns den i massor av olika djurformer.

Wheely Bug - Gåbil Bee Liten

På familjeklivet hittar du de bästa tipsen för ditt nya tillskott till familjen - barnvagnar, bebiskläder och allt annat smått och gott.