Cartoon drawing of different child toys and accessories on a teal background.

Top 4 Populära Lära-Gå-Vagnar För Att Ditt Barn Ska Bli Snabb På Nolltid

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Jollyroom.

Bebisar utvecklas i en rasande fart, och lär sig förr eller senare att gå på egen hand, men det skadar väl knappast att utmana dem lite?

Faktum är att en lära-gå-vagn kan hjälpa barnets muskelutveckling, och på så vis skynda på processen till de första stapplande stegen utan support.

Lära-gå-vagnen är förutom ett användbart verktyg även en riktig klassiker i barnrummet, de är ju så otroligt fina!

1. BRIO, klassikern

BRIOs klassiska lära gå vagn har funnits med i många år, och lär hänga med i många till. Med gummihjul, justerbara bromsar och ett ställbart handtag passar den barn på alla nivåer.

Sen skadar det ju inte att den är miljömärkt heller!

BRIO 31351 Lära-Gå-Vagn, Svart
BRIO 31351 Lära-Gå-Vagn, Svart

2. Alice & Fox Lära-Gå-Vagn, Pastell

Alice & Fox lära-gå-vagn är väldigt lik BRIOs i utformningen, men har en modernare färgsättning. Mysig mix på färgerna mellan grön och grå tillsammans med det leende ansiktet i fram gör att man blir glad bara av att titta på den!

Alice & Fox Lära-Gå-Vagn, Pastell
Alice & Fox Lära-Gå-Vagn, Pastell

3. VIGA - en bongård på hjul

En rolig och utvecklande lära-gå-vagn med bonngårdstema. Snurra på rattarna på ena sidan av vagnen eller hjälp snigeln, getingen och nyckelpigan förflytta sig i labyrinten på andra sidan av vagnen. Vagnen är vackert dekorerad med flera djur på framsidan och är en vagn som garanterat kommer gå hem hos alla djurälskande barn.

VIGA Lära-Gå-Vagn
VIGA Lära-Gå-Vagn

4. Smoby Lära-Gå-Vagn

En superrolig lära-gå-vagn som har hjälper ditt barn med sina första steg. Det finns även en bromsfunktion ifall det går för fort!

Med roliga ljus och ljudfunktioner kommer ditt barn ha det superroligt under sina första steg och se den här lära-gå-vagnen som en favoritleksak och bli snabb på fossingarna!

Smoby Lära-Gå-Vagn
Smoby Lära-Gå-Vagn

På familjeklivet hittar du de bästa tipsen för ditt nya tillskott till familjen - barnvagnar, bebiskläder och allt annat smått och gott.