Familjeklivet

4 populära lära-gå-vagnar

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Åhléns och Jollyroom.

Bebisar utvecklas i en rasande fart, och lär sig förr eller senare att gå på egen hand, men det skadar väl knappast att utmana dem lite?

Faktum är att en lära-gå-vagn kan hjälpa barnets muskelutveckling, och på så vis skynda på processen till de första stapplande stegen utan support.

Lära-gå-vagnen är förutom ett användbart verktyg även en riktig klassiker i barnrummet, de är ju så otroligt fina!

1. BRIO, klassikern

BRIOs klassiska lära-gå-vagn i svart
BRIOs klassiska lära-gå-vagn i svart

BRIOs klassiska lära gå vagn har funnits med i många år, och lär hänga med i många till. Med gummihjul, justerbara bromsar och ett ställbart handtag passar den barn på alla nivåer.

Sen skadar det ju inte att den är miljömärkt heller!

2. MICKI

MICKI lära-gå-vagn
MICKI lära-gå-vagn

MICKIs lära-gå-vagn är väldigt lik BRIOs i utformningen, men har en modernare färgsättning. Pastellfärgerna på den vita basen tillsammans med det leende ansiktet i fram gör att man blir glad bara av att titta på den!

3. VIGA - en bongård på hjul

En maxad lära-gå-vagn från VIGA
En maxad lära-gå-vagn från VIGA

En rolig och utvecklande lära-gå-vagn med bonngårdstema. Snurra på rattarna på ena sidan av vagnen eller hjälp snigeln, getingen och nyckelpigan förflytta sig i labyrinten på andra sidan av vagnen. Vagnen är vackert dekorerad med flera djur på framsidan och är en vagn som garanterat kommer gå hem hos alla djurälskande barn.

4. Hobie & Bear, en vandrande verkstad

Hobie & Bear Lära-gå-vagn
Hobie & Bear Lära-gå-vagn

Att släpa runt på en tung verktygslåda kan vara jobbigt för en liten knate på 1 år. Därför har Hobie & Bear tagit fram den här lära-gå-vagnen med skruvstäd och plats för alla verktyg.

Perfekt för alla små aspirerande snickare där ute!

På familjeklivet hittar du de bästa tipsen för ditt nya tillskott till familjen - barnvagnar, bebiskläder och allt annat smått och gott.