Cartoon drawing of different child toys and accessories on a teal background.

Leksaker 1 år, 2 år och 3 år [Bäst i test 2022]

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Jollyroom och Bonti.

Det finns väldigt mycket roliga leksaker som ditt barn kommer att älska och det finns även massor av olika typer av butiker leta bland. Vi har gjort det lite enkelt och tagit fram våra favoriter för en 1 åring, 2 åring och en 3 åring.

Ungefär ett år till tre år övergår barn från spädbarnsstadiet till småbarnsperioden, så det händer väldigt mycket och under den tiden så observerar ditt barn väldigt mycket och behöver lära sig massor av nya saker. Och just på grund av detta så är det ett perfekt tillfälle för att ge nya och roliga leksaker så att barnet har roligt under uppväxten!

I det här inlägget kommer jag att låta dig veta några fantastiska leksaker för bebisar från 1 till 3 år. Följ med!

Provat "Baby Present Generatorn"?💫

Hur gammal är din knodd? 😍👶

log

0-5 månader

Leksaker 1 år (topp två för en ettåring)

Att fylla år är en betydande bedrift för en bebis, men det är också en stor milstolpe för de nöjda föräldrar som förmodligen ser sitt barn lära sig så många nya saker. Detta ökar spänningen i att leta efter de bästa leksakerna för 1-åringar. Här nedan finns top tre leksaker vi har hittat för en ett åring!

1. VIGA Kulbana Ko

VIGA Kulbana Ko är en trevlig enkel bowlinghall i trä med en ko. Kulorna måste dras från en sida till en annan. Räkna, färglägg och träna muskelkontroll samtidigt som du har det trevligt! Blått, grönt, gult och rött är kulornas nyanser. En härlig ko med orange lugg i mitten kan flytta huvudet uppåt och nedåt med din hjälp!

2. KID, PEEK-A-BOO NALLEBJÖRN

Mjuk nallebjörn med underbara utsmyckningar! Peek-a-boo med nallebjörnens tass! Medan han pratar höjer nallen sina tassar och gömmer sig under filten. Det är en rolig leksak!


Leksaker 2 år (två favoriter för två åringen)

När barn når två års ålder kan de åstadkomma mycket mer, vilket gör det mycket roligare att leka. Nu kan barnet ha leksaker som kommer att vara roliga under en längre period.

1. JABADABADO HUND I VÄSKA

Hunden kommer med en egen hundkoja och ett litet rep, så att du snabbt kan gå ut och koppla av vid behov. Den kan gräva in sig i sitt hem och sova gott när den är utmattad. Alla ungdomar kan nu äntligen skaffa sig det husdjur de har velat ha! Du kommer att få mycket glädje och tillgivenhet från denna bedårande fluffiga valp.

2. Cloudberry Castle Animal Piano

Cloudberry Castles underbara leksakspiano är allt du behöver för en 2-åring. Varje tangent producerar en distinkt melodi, och ljuseffekterna gör leksaken riktigt rolig! Pianot är en fascinerande enhet som främjar kreativitet och inkluderar både ljus och musik.


Leksaker 3 år (treåringens topp tvåa!)

När barn når tre års ålder räknas de inte längre som småbarn. Medan barn kanske fortfarande gillar sina småbarnsleksaker. De är ivriga efter bättre och större saker, som leksaker som låter barn komma in i större föreställda världar.

1. FISHER PRICE, LITTLE PEOPLE CARING FOR ANIMALS BONDGÅRD

Om din bebis gillar djur är detta ett måste för din lilla bonde. Det finns många knappar för att höra röster och guider om hur man tar hand om de små djuren i den. När det är dags att mata djuren måste din bebis ringa på klockan. Oavsett om det är en flicka eller en pojke, båda kan ha en rolig tid på den här lilla gården.

2. JABADABADO GLASSKIOSK

Glassbutiken erbjuder åtta olika typer av glass, inklusive popsicles, glassmuggar och mjukglass. Det finns en glassskopa, jordgubbssås och chokladsås.

Du hittar inget sötare än detta för barnens lek! Denna charmiga glassbutik kommer att underhålla ungdomar i timmar.


Slutsats

Det finns som sagt väldigt många leksaker att välja emellan och dessa som vi rekommenderade är endast ett fåtal av väldigt många, främst för att förenkla valet för er. Men kolla gärna igenom samtliga sidor och jämför mellan olika sajter för att få fram dom bästa priserna som är igång just då!

Provat "Baby Present Generatorn"?💫

Hur gammal är din knodd? 😍👶

log

0-5 månader

På familjeklivet hittar du de bästa tipsen för ditt nya tillskott till familjen - barnvagnar, bebiskläder och allt annat smått och gott.