Cartoon drawing of different child toys and accessories on a teal background.

Billig Springcykel Till Barn - Top 3 Budgetalternativ 2022

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Jollyroom.

Springcyklar är en ganska ny typ av cykel för små barn som blivit otroligt populär. En springcykel (även kallad balanscykel) har inga pedaler, utan barnet sparkar sig istället fram med fötterna på marken. Fördelen är att barnet själv kan kontrollera farten med fötterna genom att sparka och bromsa. Styrningen skiljer sig från en vanlig cykel på så sätt att den är begränsad så att inte styret kan vridas okontrollerat.

Att lära sig cykla på en vanlig cykel är något som barn vanligtvis börjar med när de är 5-6 år, men med en springcykel kan barnet börja redan vid två år. Det är en perfekt leksak som hjälper barnet att träna koordination och balans.

Känner du igen springcykeln nedan? Det är en av de mest populära springcyklarna som kommer från tillverkaren Disney. Den är väldigt fin, men också ganska dyr.

Vi tycker inte att en liten cykel till en tvååring ska behöva kosta skjortan, så därför har vi dammsugit utbudet av springcyklar 2022 med målet att hitta billigare alternativ. Här nedan är våra tre favoritcyklar, alla under 500 kr!

1. Pinepeak Komfort Springcykel - 329 kr

Stiga Runracer finns i svart, blå och rosa för 449 kr, eller i en cool limegrön nyans för endast 399 kr. Samtliga färger på Pinepeak finns att köpa här.

Pinepeak Komfort Springcykel
Pinepeak Komfort Springcykel

2. Nordic Hoj Springcykel 10 tum Babblarna, just nu 329 kr

En svenskdesignad springcykel där klistermärken med figurerna från Babblarna ingår så att ditt barn kan dekorera cykeln efter egen smak, även bra garantier. Finns att köpa här.

Nordic Hoj Springcykel 10 tum Babblarna
Nordic Hoj Springcykel 10 tum Babblarna

3. STIGA Mini Rider Go Fyrhjuling, Blå, just nu 349 kr

Den här fräsiga blå springcykeln kommer från märket Stiga. Det är en mycket bra springcykel med höj och sänkbar sadel som enkelt kan anpassas till det växande barnet.

STIGA Mini Rider Go Fyrhjuling, Blå
STIGA Mini Rider Go Fyrhjuling, Blå

Provat "Baby Present Generatorn"?💫

Hur gammal är din knodd? 😍👶

log

0-5 månader

På familjeklivet hittar du de bästa tipsen för ditt nya tillskott till familjen - barnvagnar, bebiskläder och allt annat smått och gott.