Cartoon drawing of different child toys and accessories on a teal background.

Tillbehör till Bugaboo barnvagn

Det finns massor med smarta tillbehör att köpa till din Bugaboovagn som både förenklar din vardag och utökar vagnens funktionalitet.

En av de allra bästa tillbehören enligt oss, är den här åkbrädan som gör det lättare att ta med storebror/storasyster på barnvagnspromenaden. Den har ett praktiskt säte som är avtagbart så att barnet kan välja mellan att sitta eller stå. Lätt att installera och lika lätt att ta bort igen.

Kompatibla barnvagnar utan adapter:
– Bee5
– Fox

Kompatibla barnvagnar med adapter (Adaptern finns att köpa här):
– Cameleon
– Cameleon³
– Bee
– Bee³
– Donkey
– Buffalo

Bugaboo åkbräda
Bugaboo åkbräda

Ett parasoll är ett bra komplement till barnvagnens sufflett för att ytterligare skydda ditt barn mot solens farliga strålar. Bugaboo parasoll är lätt att positionera för att ge bästa skydd mot solen och har solskyddsfaktor SPF 50+. Det är enkelt att klicka fast på chassit och passar alla Bugaboo barnvagnar.

Bugaboo parasoll

Bugaboo Tray är en kombinerad mugghållare och bricka som underlättar vardagen med ditt barn. Den går att rotera så att den inte är i vägen när barnet ska komma i och ur vagnen. Passar till Bugaboo Donkey, Bugaboo Cameleon och Bugaboo Frog.

Bugaboo Tray

Med den här mugghållaren blir det lättare att ta med en kaffe på promenaden eller att ha din babys favoritdryck nära till hands. Den fästs på barnvagnens handtag och passar alla Bugaboo barnvagnar. Hållaren passar flaskor och muggar upp till 500 ml.

Bugaboo Mugghållare

Med Bugaboo Smartphonehållare har du alltid din telefon nära till hands. Hållaren går att rotera, är enkel att montera och passar alla typer av smartphones. Telefonen skyddas av gummidetaljer som också gör att telefonen sitter på sin plats. Kompatiblel med samtliga barnvagnar från Bugaboo.

Hållare till smartphone

Bugaboo myggnät håller otrevliga insekter på behörigt avstånd från din bebis. Passar till Bugaboo Donkey, Cameleon, Camelon 3, Buffalo, Gecko och Frog.

Bugaboo myggnät

Provat "Baby Present Generatorn"?💫

Hur gammal är din knodd? 😍👶

log

0-5 månader

På familjeklivet hittar du de bästa tipsen för ditt nya tillskott till familjen - barnvagnar, bebiskläder och allt annat smått och gott.