Cartoon drawing of different child toys and accessories on a teal background.

Tips Till Barnkalas - Tema FROST, BABBLARNA Eller Andra Favoriter!

Vill ditt barn ha ett kalas med Frosttema? Eller är Pippi, Spindelmannen eller Babblarna favoriten? Ofta finns det inte så mycket kalasprodukter att välja på i fysiska butiker och det slutar ofta med att man får köpa de tråkiga rosa eller blå papptallrikarna med muggar som finns i mataffären.

Vi tipsar om färdiga kalaspaket från Partykungen som har massor av olika teman som gör det enkelt att skapa ditt barns drömkalas.

Är det ett kalas med Spindelmannentema som står högst upp på ditt barns önskelista? Här är det perfekta kalaset med allt du behöver för en häftig superhjältedukning.

Såpbubblor Spiderman
Bordsduk Spiderman Team
Spider-Man Barn Maskeraddräkt

Frost fortsätter att vara otroligt populär bland barn och när uppföljaren till den första filmsuccén är på gång känns det självklart med ett kalas i Frosttema. Här är lite tips om vad man kan ha för roliga saker för ett perfekt kalas för ditt barn som älskar frost.

Bordskonfetti Snöflingor Blå/Lila/Silver Glitter
Disney Frost/Frozen Stand-In Kartongvägg
Bokstavsgirlang Happy Birthday Frost/Frozen 2

Pippi Långstrump verkar aldrig gå i tiden utan är än idag en av många barns favoritkaraktär. Här är ett kalasidéer för ett perfekt kalas med Pippi tema.

Godispåsar Pippi Långstrump
Papperstallrikar Pippi Långstrump

Har Babblarna också lyckats förtrolla dina barn? Då kommer de att älska detta som kommer att vara perfekt för ditt barn som fyller år!

Babblarna Pinnpussel
Babblarna Mjukisdjur

På familjeklivet hittar du de bästa tipsen för ditt nya tillskott till familjen - barnvagnar, bebiskläder och allt annat smått och gott.